Foto: AP

objava koja je zapalila instagram

GOLA ILI NE: UFC šampionka provocira eksplicitnim fotografijama, a pre 3 meseca se staršno obrukala (VIDEO)

Mekenzi Dern (25), Amerikanka brazilskih korena čeka sledeću protivnicu u UFC-u.

Ostali sportovi
> 10:17h

Vlasnica crnog pojasa u džiju-džitsu dosad je pobedila u svih sedam borbi u mešovitim borilačkim veštinama.

Jedna je od najatraktivnijih borkinja pa UFC nije gubio vreme i potpisao je sa njom ugovor posle samo jedne borbe u organizaciji pod okriljem UFC-a koja promoviše ženske borbe na američkom tlu.

Mekenzi koja je u rvanju osvojila praktično sve, tri puta je bila svetska prvakinja, dva puta je osvajala najveći džiju-džitsu turnir u Americi što je kao Liga šampiona u futbalu, debitovala je u UFC-u u martu ove godine pobedivši Ašli Džoder.

Pre tri meseca propisno se osramotila protiv Amande Kuper, nakon što je pala na merenju za gotovo celu kategoriju. Borba je bila dogovorena u kategoriji do 52 kilograma.

Dern je stala na vagu koja je pokazala - 55.8 kila! To je gotovo na granici "muva" kategorije. Očekivalo se da će Amanda Kuper odbiti borbu, ali ona je sve iznenadila i pristala je boriti se.

Mekenzi je slavila gušenjem u prvoj rundi.

Čeka sedeću protivnicu, a dok to radi, skuplja popularnost na društvenim mrežama.

Na Instagramu ima preko pola miliona pratilaca što je stavlja među najpopularnije borkinje u UFC-u. Nije ni čudo, kad pogledate kakve fotografije objavljuje. Oko poslednje koju je stavila nastala je debata je li gola?

Čini se da jako dobro zna kako privući pažnju...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: