Foto: Promo

ŽELJKO SAMARDŽIĆ USPEŠNO ZAVRŠIO SVOJU AUSTRALIJSKU TURNEJU: Emotivne i romantične pesme obeležile septembar na petom kontinentu!

Zabava
> 16:15h

Na najbolji mogući način, nakon Sidneja i Brisbejna, pop pevač Željko Samardžić je sa svojim bendom i koncertima u Melbournu i Pertu završio sa velikim uspehom ovogodišnju koncertnu turneju po Australiji.

foto: Promo

Sa svojim emotivnim i romantičnim pesmama postao je jedna od najdugovečnijih zvezda domaće pop muzike.

foto: Promo

Specijalni gost na ovoj turneji bila je Željkova ćerka Minja, koja je uglavnom bila prateći vokal na prethodnim koncertima, a ovom prilikom se predstavila publici na Petom kontinentu sa blokom domaćih i stanih hitova.

foto: Promo

Ova turneja će ostati upamćena po mnogo čemu, jer je održana nakon desetogodišnje pauze pa je publika mogla da čuje hitove sa tri objavljena albuma koja su izašla u tom razdoblju, između kojih je i prošlogodišnji album “Mila”. Dalo se primetiti da je publika odlično prihvatila najnovije pesme kao što su: Nisi ti za male stvari, Baš šteta, Oči tvoje....

foto: Promo

Na kraju Australijske turneje Željko Samardžić je obećao vernoj publici da neće ponovo proći još deset godina do ponovnog susreta sa njima

Promo