Foto: EPA

maler

POROŠENKO, PAZI LAVROV: Ukrajinski predsednik bežao od ruskih novinara pa uleteo u prvu prostoriju! Tamo ga je čekalo IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Video-kanal Raptli objavio je snimak sa sednice Generalne skupštine UN, na kom je zabeleženo kako predsednik Ukrajine Petar Porošenko kritikuje ruske novinare i ulazi u prostoriju u kojoj se u tom trenutku nalazio ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov.

Planeta
> 08:19h

Novinari televizije Rusija 24 snimali su reportažu na marginama UN, gde se održava 73. Generalna skupština Ujedinjenih nacija, kada se tamo pojavio predsednik Ukrajine. Dopisnik televizije upitao je Porošenka o inicijativi koju promoviše za raspoređivanje mirovnih snaga UN u Donbasu. U tom trenutku predsednika su okružili drugi novinari.

Ne usporavajući, Porošenko je uzviknuo: "Ne nameravam da odgovaram na vaša pitanja, vi ste lažne vesti" i nestao iza vrata sale za sastanke, koja se nalazila pored prostorija ruske delegacije.

Neki mediji tvrde da je ukrajinski predsednik greškom ušao u prostoriju ruske delegacije u UN, odakle je izašao nakon 15 sekundi. Kada su ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu rekli da je Porošenko umalo ušao u njegov kabinet, on se našalio: "Verovatno ga je pomešao sa toaletom".

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: EPA