Foto: Dragana Udovičić

DRAMA

DEČKO PREBIO ŽIZELU, PA HTEO DA JE SILUJE: Batrgala se, jecala, ali on nije popuštao! Mislila je da će UMRETI!

Rijaliti

Ivana Živković Žizela pre nekoliko godina doživela je pravu životnu dramu kada je bivši dečko pokušao da je siluje!

Učesnica "Parova" šarmirala je publiku svojom neposrednošću, iskrenošću i otkrivanjem svoje nadublje intime, a mnoge je naterala i da zaplaču zbog njene tužne životne priče. Ipak, Žizela je svojim cimerima i fanovima prećutala jednu stvar - da je jedan od njenih bivših momaka pokušao da je seksualno napastvuje.

"Žizi je godinama bila zaljubljena u Buftu, koga često spominje, ali kada su zbog jedne u nizu svađa raskinuli pre četiri godine, ona je doživela veliki stres. Želela je da ga preboli pa je našla drugog dečka, on je iz Svilajnca, a upoznala ga je u jednom kafiću. Žizela je izlazila nekoliko puta s njim, vodio ju je na kafe, u poslastičarnice, bio je romantičan. Taman kada je pomislila da bi mogla ponovo da se zaljubi, prepustila mu se i otišla kod njega u stan", počinje Ivanina bliska drugarica i dodaje da ona nije imala nameru da spava s njim.

"Rekao joj je da je ona ona prava i kako želi da je upozna sa svojima, a ona mu je poverovala i pristala da odu kod njega. Kada su ušli u stan, shvatila je da je taj siledžija sam i pitala ga o čemu se radi. On je počeo da je ljubi i pokušao je da joj skine majicu, a kada je ona odbila, ošamario ju je. Počeo je da joj cepa garderobu, bacio ju je na pod i rukom preklopio usta da se ne bi čula njena vriska i dozivanje pomoći. Nekoliko minuta Žizela se batrgala, plakala i jecala, ali on nije popuštao", priča njena drugarica.

Ona dodaje da je nasilnik na trenutak skinuo ruku sa Žizelinih usta jer je počela da gubi dah i da je tada uspela da mu se izmigolji.

"Devojka je počela da se guši, pomodrela je u licu, umalo se nije onesvestila. Posle mi je rekla da je na tenutak mislila da će umreti i da je to i poželela, samo da je ne iskoristi. Kada ju je pustio, Žizela ga je pljunula u lice, a trenutak kada se brisao, iskoristila je da ga šutne u ponos. On je počeo da urla i da joj preti, a Žizi je tada skočila i pobegla iz stana. Danima je bila očajna, nije išla na posao jer se plašila da će neko čuti i da će joj se ljudi smejati. Bojala se i da ga opet ne sretne negde i dugo nije htela da bude s muškarcem. Shvatila je da i dalje voli Buftu, iako je bio loš prema njoj, jer on joj barem ovo nikada ne bi uradio", završava drugarica.

foto: Kurir

(Kurir.rs/J. Stuparušić /Foto: Dragana Udovičić)