Foto: Printscreen YouTube

Čestitala ćerki rođendan

RODILA SAM TE JA, A NE SPODOBE KOJE TI NAZIVAŠ: Ljuba poslala pismo Aleksandri, ono što joj je mama poručila će vas NAJEŽITI, a Davidova reakcija je tek ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

Aleksandra Subotić proslavila je rođendan uz veliku žurku koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Kada se sve to završilo, Aleksandra je počela da čita sve čestitke koje je dobila. U jednom trenutku je naišla na poruku svoje majke Ljube Pantović.

"Draga ćerko, kao što znaš, za mene a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22. po redu, ne 2 ni 12, već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si, zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokrivao i štitio i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi. Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba tebi niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da više dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1 odsto. I nemoj da omalovažavaš instituciju koja se zove "majka" jer sam te na današnji dan rodila ja, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka pa se tako i ponašaj! Živeli i trk nazad na svoj nivo... Brzo! Srećan rođendan. Ljubi te mama", čitala je Aleksandra.

Davidu se ova poruka nimalo nije dopala te ju je bacio na sto.

Kurir.rs/Foto Printscreen