OTVORENO PISMO VLASNIKA PINKA

MITROVIĆ SE OBRATIO UČESNICIMA POVODOM MONSTRUOZNOG PONAŠANJA IZBAČENOG ZADRUGARA: Svi smo šokirani onime što se dogodilo... (VIDEO)

Rijaliti
> 22:38h

Pošto je zgrozio narod šalom na račun poginule Milice Rakić (4), koja je nastradala tokom NATO bombardovanja 1999. godine, Bojan Gaćeša diskvalifikovan je iz "Zadruge".

foto: Printscreen, Pink

Povodom čitavog događaja, Željko Mitrović obratio se javnosti u otvorenom pismu i poručio:

"Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik televizije Pink media Grup da kažem da smo svi šokirani onime što se dogodilo danas u 'Zadruzi'. U toku zadatka koji je trebalo da donese smeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored toga što sam doneo odluku da Bojan zbog ovoga odmah bude diskvalifikovan, osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da sme da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Ioako ova situacija nije emitovana na televiziji Pink, ono što je Bojan izgovorio izazvalo j opšte gnušanje i aposlutno je za svaku osudu. Željko Mitrović" pročitala je pismo Dušica Jakovljević.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube, Pink