Foto: Printscreen/Youtube

HIT

PENZIONER IZ VRTIŠTA JE MATEMATIČKI GENIJE I KOMUNICIRA SA KOSMOSOM: Bratislav rešio sve da PRIZNA! A onda je sve najsmejao OVOM IZJAVOM! (VIDEO)

Srbija

Bratislav Brale Krstić (78), penzioner iz sela Vrtište kod Niša "priznao" da prima informacije iz kosmosa u određenom vremenskom periodu kao i da vančulno komunicira sa ljudima, predmetima i životinjama.

foto: Printscreen/Youtube

Snimak Krstića i ovog njegovog "priznanja" nasmejao je Srbiju, a pojedini su se zapitali se da li ima istine u njegovom izlaganju.

Krstić je svoj radni vek proveo na drumu radeći kao građevinski tehničar u nekoliko putarskih firmi. Iz hobija se bavi matematikom i tvrdi da je došao do mnogih jednostavnijih matematičkih rešenja od postojećih.

foto: Printscreen/Youtube

Krstić je, kako kaže, posele 6.000 godina izračunao obrasce iz matematike na svoj način i sa svojim rešenjima i to: obim i površinu kruga, grafičko i analitičko rešenje kvadrature kruga u datoj razmeri, smatra da je ukupno izmislio 22 crteža koja na jednostavniji način objašnjavaju geometriju u matematici.

Ovaj deka, inače sebe smatra matematičkim genijem jer za mnogo dosadašnjih problema u matematici ima jednostavnija rešenja.

(Kurir.rs/M.S./NoNo Novine)