Foto: OSS

ODBOJKAŠICE SRBIJE POBEDILE KAZAHSTAN

SRPKINJAMA IDE SVE PO PLANU U JAPANU Terzić: Motivacija uvek mora biti na pristojnom nivou

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da je zadovoljan maksimalnom pobedom protiv Kazahstana na Svetskom prvenstvu, ali je istakao da fokus i motivacija njegove ekipe moraju da budu na pristojnom nivou na svakoj utakmici.

Ostali sportovi
> 13:19h

"Zadovoljni smo pobedom od 3:0. Sve ide nekim svojim tokom, ali moramo da shvatimo da fokus i motivaciju moramo da držimo na svakoj utakmici na pristojnom nivou, ne samo zbog te utakmice nego i zbog onoga što nam sledi. Moramo da probamo da odigramo blizu nekog svog maksimuma u svakoj situaciji i na svakoj utakmici", rekao je Terzić.

Ženska odbojkaška reprezentacija pobedila je selekciju Kazahstana sa 3:0 (25:18, 25:16, 25:13), u utakmici četvrtgo kola Grupe D Svetskog prvenstva u Japanu.

Srbija je tako upisala i četvrtu pobedu u Japanu bez izgubljenog seta i prva je na tabeli Grupe D sa 12 bodova.

"Dovoljno je ovo bilo danas da se pobedi Kazahstan i to ubedljivo, ali sigurno je da u nekim elementima imamo mnogo prostora da budemo bolji, nadam se da ćemo i biti u utakmicama koje slede", rekao je Terzić.

Srbija u petom kolu Grupe D igra protiv Portorika, a Terzić očekuje težu utakmicu od današnje.

"Portoriko je bolja ekipa od Kazahstana, moraćemo da odigramo malo bolje da bismo pobedili. Opet, poslednja je utakmica u grupi i sa tom pobedom idemo dalje s maksimalnim učinkom i sigurno da će biti motiva da se i ta utakmica odigra kako treba. Nadam se da će i devojke to shvatiti i da ćemo završiti ovaj prvi deo na pravi način", rekao je Terzić.

Utakmica Srbija - Portoriko igra se sutra od 6.40.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: