Foto: Printscreen YouTube

nema oprosta

PSŽ IDENTIFIKOVAO NAPADAČE NA ZVEZDINE NAVIJAČE: Evo kakva kazna čeka 30 huligana koji su napali Delije! (VIDEO)

Evropska fudbalska unija je zbog tuče navijača ispred "Parka prinčeva" pokrenula istragu protiv Pari Sen Žermena, ali i Crvene zvezde, iako su njeni navijači bili ti koji su prvi napadnuti.

Fudbal
> 09:22h

Francuski "Radio Monte Karlo", pozivajući se na potvrdu Pari Sen Žermena, prenosi da je francuski klub identifikovao 30 huligana koji su učestvovali u incidentu posle utakmice i da će njima biti oduzete članske karte na godinu dana.

Mančester Junajted - Njukasl

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

To znači da do 3. oktobra 2019. neće moći da prisustvuju utakmicama na "Parku prinčeva", a verovatno će im biti i onemogućeno da dođu do ulaznica za gostovanja.

Pristalice PSŽ-a su napali grupu srpskih navijača posle utakmice u Parizu, a policija je morala da upotrebi suzavac da bi rasterala napadače. Grupa navijača PSŽ-a napustila je stadion nekoliko minuta pre kraja i otišla oko stadiona na drugi kraj, gde je napravila sačekušu grupici "delija".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: