Foto: Pritnscreen

BIG BEJBI BRUTALAN

KLUB VAM JE SRA.E, A TRENER TRETIRA IGRAČE KAO GO..A: Bivša NBA zvezda osula paljbu po odlasku iz Zadra! (VIDEO)

Sada već bivši igrač Zadra, Glen Dejvis osuo je paljbu po hrvatskom klubu.

Košarka
> 13:12h

Nagađa se zbog čega je popularni "Big Bejbi" napustio klub pre nego što je uopšte raspakovao kofere, pa se moglo čuti da je bio nezadovoljan platom u Zadru.

Portal Sport023 objavio je na svojoj Facebook stranici video u kojem košarkaš objašnjava razloge odlaska. Prvo se izvinio navijačima, ali zatim vrlo žestoko opleo po klubu i treneru Alešu Pipanu:

"Izvinjavam se svim navijačima Tornada, došlo je do nesporazuma. Razlog zbog kojeg smo u ovoj situaciji je što Zadar ima puno unutrašnjih problema u smislu da im je organizacija sranje. Takođe, trener ne voli svoje igrače. Urla i vrišti na njih. Ne želim da budem u takvom programu gde me neće platiti, kad znam kakav sam igrač. Još jednom, jako mi je žao, hteo sam da igram večeras, ali ljudi u klubu to nisu omogućili. I ljudi, treba vam novi trener jer ovaj tretira igrače kao govna. Nitko ne želi da igra za njega", rekao je Davis u videoporuci.

Zadar je izgubio utakmicu 2. kola ABA lige od Cedevite sa 95:85. Na konferenciji za medije Zadrani su poručili da ih je "Big Bejbi" ucenjivao.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: