Foto: Printscreen

PAPARACO

TOMOVIĆ PROFITIRA POSLE NASILJA NAD ALEKSANDROM: Batinaš se hvali unosnim biznisom! (FOTO)

Stars
> 09:24h

Vladimir Tomović, koji je izbačen iz "Zadruge" zato što je udario pesnicom u glavu Aleksandru Subotić, samo nekoliko dana nakon incidenta hvali se unosnim poslovima.

foto: Pirntscreen Youtube

Osude javnosti zbog nasilja nad ženom očigledno nisu nimalo dotakle Stanijinog dečka, kojeg smo zatekli u nedelju po podne u beogradskom naselju Žarkovo.

foto: Kurir

On je bio u društvu jednog prijatelja, raspoložen i nasmejan. Tomović je svratio do jednog restorana brze hrane i, dok je čekao svoju porudžbinu, pohvalio se kako nikada nije bio popularniji i traženiji.

foto: Kurir

On je posle batinanja jedne žene, kako je rekao, dobio mnoge poslovne ponude koje donose hiljade evra.

foto: Kurir

- Zamisli koliko mi ponuda stiže. Evo, na Instagramu mi non-stop stižu ponude za reklamiranje. Treba samo da okačim fotografiju brenda koji reklamiram i dobijem pare, vrlo je jednostavno - raspoloženo je objašnjavao bivši zadrugar prijatelju, a potom priznao da planira povratak u rijaliti.

foto: Kurir

- Ako se vratim u "Zadrugu", zadužiću nekog da umesto mene objavljuje reklame jer neću da propustim dobru priliku - rekao je on.

foto: Kurir

Odmah posle posete restoranu, Tomović je otišao u jedan stan, odakle se uključio u emisiju televizije Pink, gde je pričao o incidentu koji je podigao Srbiju na noge. Kao što se i očekivalo, Vladimir je na sve načine pokušao da opravda sebe i svoj nasilnički postupak govoreći da je Subotićka njega prva napala i udarila.

foto: Printscreen

- Svi smo protiv nasilja, posebno nad ženama. Ja sam tamo doživeo neverovatnu psihičku i fizičku torturu. Ljudi su bez ikakvog razloga mene vređali, gurali, gazili ispod stola. Pored pljuvanja i svega, treba da se zapitaju da li je ona žena i da li ona treba mene da gazi i udara? Psuje mrtvu majku, sve. Treba veću odgovornost da snosi ona. Kajem se zbog toga što sam uradio, ali veća je kalja na njihovoj strani. Potičem iz patrijarhalne porodice, gde se jasno znaju moralna načela. Roditelji ne podržavaju nasilje, oni su mi rekli da sam ga ja pretrpeo. Niko ne voli da se njegovo dete muči i oni su mene osudili, ali znaju da sam ja šikaniran - rekao je Tomović za "Premijeru".

foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, nakon verbalnih prozivki koje mu je Aleksandra uputila, Tomović je krvnički udario cimerku u glavu. Subotićka je nakon batina otišla kod lekara, posle čega se sa izveštajem uputila u policiju, gde je dala izjavu i podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira.

foto: Printscreen Youtube

Sramota

Kajem se što je jače nisam udario

foto: Printscreen

Nakon što je diskvalifikovan iz rijalitija, a pre nego što je rekao da se kaje zbog svog postupka, Vladimir je drugačije pričao u lajvu na Instagramu. On se maltene hvalio svojim nasilničkim delom i istakao da je Aleksandru trebalo jače da udari. - Naravno da se ne kajem, uopšte. Kajem se što je nisam jače udario, ali bila je daleko - rekao je Vladimir i dodao: - Onog momenta kad tebe neko udari, treba da mu vratiš, ali pet puta jače.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: