Foto: BETAPHOTO/KABINET POTPREDSEDNICE VLADE, Fonet/Aleksandar Levajković

pobeda na izborima

MINISTARKA ZORANA ČESTITALA ŽELJKI CVIJANOVIĆ: Nema bližih partnera od Srbije i Srpske

Politika
> 15:54h

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović čestitala je danas Željki Cvijanović pobedu na izborima, na kojima je izabrana za predsednicu Republike Srpske.

- Nema bližih partnera od Srbije i Republike Srpske, ne samo kad su pitanju politička pitanja, već i kad su u pitanju ekonomija, modernizacija administracije i zajednički projekti, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je podsetila da Srbija već pomaže Republici Srpskoj da unapredi svoj sistem izdavanja građevinskih dozvola po uzoru na Srbiju, koja je 10. na svetu u ovoj oblasti, kao i da je uređeno međusobno priznavanje velikih licenci, što je važno za zajednički rad preduzeća iz Srbije i Republike Srpske na zajedničkim projektima, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

- Uspešnu saradnju na važnim projektima koje smo zajedno započeli u prethodnom periodu dok ste bili predsednica Vlade Republike Srpske očekujem da ćemo nastaviti i ubuduće, uz vašu podršku kao predsednice Republike Srpske, rekla je Mihajlovićeva.

(Kurir.rs/Tanjug)