Foto: Promo

NE TRPITE BOLOVE U LEĐIMA: 7 od 10 ljudi kažu da im je ovo spasilo kičmu!

Žena

Ako dugo sedite, stojite ili ste prečesto izloženi fizičkom naporu, onda ne moramo ni da vam govorimo koliko leđa mogu da bole i ometaju vas u svakodnevnim obavezama. Ipak,postoji nešto što možete da uradite za svoja leđa – pogledajte OVDE šta.

Mnogi stariji, ali i mlađi muškarci i žene koje su ga probali tvrde da im je pomogao da isprave kičmu i da se bolovi smanje, pa čak i potpuno nestanu – steznik sa 24 magneta! Oblači se poput prsluka, lepi čičak trakom oko stomaka i vrlo je prijatan za nošenje. Može da se nosi ispod i preko odeće. Tako ćete, recimo, moći da ga nosite dok sedite na poslu i leđa će vas znatno manje boleti ili čak neće uopšte. Sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po ceni od SAMO 2.490!

foto: Promo

VAŽNO: S obzirom na prisustvo magneta, ovaj pojas ne smeju nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.

Ne propustite priliku priliku da po ovoj super ceni kupite magnetni steznik i zauvek se rešite bolova u leđima! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)