Foto: AP

tuga

KLINTON JE IMAO SEKS U BELOJ KUĆI, A NJEGOVA ŽENA SMATRA DA JE TRAMP GORI: Skandalozna odbrana Hilari nikoga nije ostavila ravnodušnim (VIDEO)

Hilari Klinton, bivša Prva dama SAD i senatorka, čiji muž Bil Klinton je bio u centru seksualnog skandala tokom svog mandata smatra da se to ne da uporediti sa optužbama protiv trenutnog predsednika Donalda Trampa.

Planeta
> 21:43h

Po njoj glavna razlika je što su Republikanci devedesetih progurali višegodišnju istragu o optužbana protiv Klintona za seksualno uznemiravanje koju je vodio Kenet Star. U Trampovom slučaju Repoublikanci nisu uradili ništa slično.

Optužbe protiv KLintona su postale javne kada su ga tri žene optužile za uznemiravanje, a tokom istrage na svetlo dana je izašla i afera sa Monkom Levinski. Klinton je lagao pod zakletnom da nije imao ništa sa tom ženom i na kraju je opozvan iz Bele Kuće.

Oko 12 žena je optužilo Trampa za seksualno uznemiravanje tokom kamnpanje 2016, a on je negirao optužbe. Samo jedna je podnela tužbu kada ih je Tramp nazvao lažovima.

Kurir.rs/Washington Examiner

Foto: AP