LJUTA KAO RIS

BAČENA SAM KAO KU.ETINA PORED PUTA I PLJUNUTA U LICE! Nadežda žali zbog seksa sa Mikijem: Ja sam njemu verovala! Pevačica PALA NA PČELARA JOŠ POSLE VERIDBE? (VIDEO)

Rijaliti

Nadežda Biljić ne krije koliko ju je pogodilo to što je, kad je tokom leta bila sa Mikijem, on bio i sa njom i sa još jednom devojkom. Ona je istakla kako j uje on ponizio tim postupkom, posebno onda kada je , dok je ona provodila vreme sa članovima njegove porodice, on svoje provodio sa drugom.

"Boli me kao čoveka i ponižena sam kao žena i kao čovek. Pljunuta sam u facu. Bukvalno bačena kao k*rvetina pored puta. Je*ana i bačena, raščupana. Tako se osećam! Ja sam njemu verovala", pričala je ona ispred sobe za rehabilitaciju.

Još tokom prve "Zadruge", emocije između nje i Mikija su se probudile.

"Sve je krenulo oko basketa, a ja sam pristala na veridbu jer sam znala koliko on voli da igra basket, a i mene opušta basket. Ja se nisam primila na priču kao verenica, posle toga su krenule emocije. Ne kajem se", priznala je ona.

"Ja pomažem njegovoj sestri, pijem kafu i rakiju sa njegovim tatom, dok je on na svadbi sa devojkom. Znaš li koje je to poniženje? Osramila sam svoju porodicu. Tebi su se punila j*ja osam meseci, nisi imao koga da je*eš!" bolno iskrena bila je ona.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube