Zamalo nadrljao

Slobodan Vasić izbegao ćorku

Zvezda „Granda“ pevala u „Savinom raju“ u trenutku kada je policija napravila raciju i uhapsila vlasnika kluba i njegovog oca

Crna Hronika
> 19:06h

KRALJEVO - Ja nisam odavle... Zvezda „Granda“ Slobodan Vasić izbegao je minulog vikenda hapšenje u policijskoj raciji u restoranu „Savin raj“ u Lascu kod Kraljeva! Mladi pevač je nastupao u trenutku kada je policija upala u klub i uhapsila vlasnika Nenada C. (36), zvanog Neša Pekar, i njegovog oca Mirka (64) zbog sumnje da su izazvali opštu opasnost, počinili „teško delo protiv bezbednosti“ i ometali policajce u poslu! - Nenad C. i njegov otac Mirko osumnjičeni su da su napravili jezero iz koga, praktično, viri dalekovod. Tu su dolazili pecaroši i kupači, a postojala je opasnost da ih ubije struja, što se, nažalost, već jednom desilo - kaže sagovornik Kurira. Restoran „Savin raj“ omiljeno je izletište Kraljevčana i u njemu su često organizovane žurke, na kojima su nastupali poznati pevači. Jedan od njih je bio i Vasić. - Sloba je pevao kada je unutra upala policija. Legitimisali su sve redom, čak su i Slobi Vasiću uzeli ličnu kartu na uvid. On je počeo da se pravda, rekao je da samo peva i da nema pojma o čemu je reč - kaže sagovornik Kurira iz istrage. Posle legitimisanja, Vasić je pušten, ali će morati da objasni koliki je honorar dobio i kako su mu pare isplaćene. Povodom ovog događaja pokušali smo prekjuče i juče da dobijemo izjavu Slobodana Vasića, ali on se dva dana nije odazivao na naše pozive.

Trebalo da peva Lukas Ovaj ugostiteljski kompleks bio je omiljeno mesto za izlazak Kraljevčana, ali i stanovnika drugih gradova u Srbiji. - Tu su često gostovale zvezde „Granda“, a bio je najavljen i nastup Ace Lukasa. Ljudi su voleli da tu dolaze, ali niko nije imao pojma da bi im zbog dalekovoda život mogao da bude ugrožen - kaže sagovornik Kurira.

Pritvor ocu i sinu Nenadu i njegovom ocu Mirku istražni sudija odredio je pritvor. - Nisu imali ni građevinsku, niti poljoprivrednu dozvolu za „Savin raj“. Gostima su uzimali novac, ali im nisu davali fiskalne račune, a naplaćivali su i pecanje i kupanje - kaže naš sagovornik.