Foto: Fonet

Ćurković za francuske medije

ŠOKANTNA TEORIJA BIVŠEG PREDSEDNIKA PARTIZANA! Priča da je Zvezda namestila meč je plasirana da bi se skrenula pažnja sa žestokog SKANDALA!

Bivši predsednik Partizana Ivan Ćurković smatra da je priča o nameštanju utakmice PSŽ - Crvena zvezda plasirana kako bi se skrenula pažnja sa žestokog skandala koji potresa belgijski fudbal.

Fudbal
> 10:46h

Ćurković je za francuski list "Le Parisien" izneo ovu izuzetno zanimljivu teoriju.

"Poslednjih dana, u Srbiji se mnogo priča i piše o aferi sa fudbalskim agentima koja potresa Belgiju. U tom slučaju postoje dokazi i o tome se mnogo više daje na značaju u Srbiji. Zato imam osećaj da je priča oko nameštanja utakmice Zvezde i Pari Sen Žermena ustvari plasirana da bi se manje pričalo o skandalu u Belgiji", smatra Ćurković.

Ćurković je istakao da istina mora izaći na videlo.

"Ovo mora da izađe na čistac, šta god da je u pitanju. Pitanje je gde su dokazi? Imam poverenja u pravosudni sistem koji se bavi istragom. Dokazi su ključni. Lako je sada reći "želeo je" ili "hteo je", ali bez dokaza... U današnje vreme, postoje mnogo efikasnih metoda da se nečemu uđe u trag."

Bivši čelnik Partizana ne vidi ništa sporno u ubedljivom porazu Crvene zvezde. Smatra da je to bilo očekivano, kada se pogleda odnos snaga dva tima.

"Ne verujem stvarno da je bilo nameštanja. Pogledajte samo igračku vrednost PSŽ-a, deset puta je veći od Zvezdinog koji je oko 45 miliona evra. Gledano sa sportske strane, igrači Pari Sen Žermena su kvalitetniji. Nedavno je PSŽ pobedio Lion 5:0, Sent-Etjen 4:0. Srbi su poraženi 6:1. Na sve to, Milan Borjan je odbranio nekoliko udaraca. Bez njega na golu, Zvezda je mogla da primi 8 ili 9 golova."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: