Foto: Printscreen/TV Happy

pola-pola

PRAVIĆE PARE, ALI LJUBAV ĆE DA SAČEKA: Vesna Rivas prorekla budućnost Milanu Popoviću!

Stars
> 23:59h

Rijaliti zvezda i dokazana proročica prorekla je budućnost, novinaru i di-džeju Milanu Popoviću.

Vesna Rivas je upoznala Milana kod zajedničkih prijatelja i gledajući podatke iz njegovog datuma rođenja objasnila je novinaru i muzičaru šta ga čeka u narednih nekoliko godina ali mu i poklonila amajliju koju nosi sa sobom- otkriva izvor Kurira.

foto: Kurir

Pričali su o svemu i svačemu. Milana je naviše zanimala karijera i posao jer je tome najviše posvećen, ali mu je Vesna usput otkrila i to kakvo ga zdravlje čeka i ljubav takođe. Prema Vesninom proročanstvu na poslovnom planu u naredne četiri godine Milanu će ići sve od ruke - otkriva naš izvor, ali i dodaje da osim posla treba da čuva zdravlje i prestane sa konzumiranjem alkohola te svakodnevnim izlascima i žurkama jer mu organizam to neće izdržati, a već zbog svega toga oseća loše nema koncentraciju i depresivan je često što je on u čudu Vesni potvrdio.

Dodala je da treba hitno da se reši neke žene iz svog okruženja koja mu ne želi dobro, ali to nije osoba s kojom je emotivno blizak. Po Vesni ljubav između Plejboj zečice Viki Vukić i Milana će da pukne jer nisu jedno za drugo, te narednih godina će sve teže nalaziti srodnu dušu i biti više sam neko u vezi, ali ako smanji alkohol, cigarete i izlaske na poslovnom planu će nizati samo uspehe jer mu je naredni period stvoren za pravljenje para bez kojih ne može da funkcioniše jer ga nedostatak novca čini nesrećnim.

(Kurir.rs)