Foto: Profimedia

NIJE BIRALA REČI

PROGONITELJ KENDAL DŽENER PUŠTEN NA SLOBODU NAKON ŠTO JOJ JE 2 PUTA UPAO NA IMANJE: Manekenka van sebe od besa, ovako se obratila medijima! (FOTO)

Pop kultura

Kendal Džener uplašila se sa svoju bezbednost, kada je na njeno imanje provalio Kanađanin Džon Ford (37).

On je uhodio manekenku, provalio na njeno imanje i sedeo kraj bazena, pa uhapšen u utorak, a već sledećeg dana je pušten na slobodu nakon što je ustanovljeno da je psihički stabilan.

Potom je prekršio nalog za zabranu prilaska, posle čega je u četvrtak ponovno uhapšen pod tužbom za krivično gonjenje, za šta mu preti i do šest meseci zatvora. Određena mu je kaucija od 30.000 dolara.

foto: Profimedia

Kendal je pojačala mere obezbeđenja kako svog imanja, tako i njenog ličnog, a oglasila se i na društvenim mrežama kako bi izrazila svoje nezadovoljstvo.

"Razumem šta sam potpisala, ali kada objavite tačnu lokaciju moje kuće, time moj život dovodite u opasnost. Vaš dom je vaše sigurno utočište, ali moj je za mene, zbog vas, postao sve osim toga. Sramite se"; napisala je Kendal i dodala:

"I kako mislite da ovakvi tipovi znaju gde živim? Zato što ste objavili ne samo slike, nego i moju adresu. Zar ne bi trebalo da je to jedna jedina privatna stvar koju imamo?", besnela je Kendal.

Kurir.rs, Foto: Profimedia