Foto: FIVB

skroman kao i uvek

SELEKTOR ZLATNIH ODBOJKAŠICA JOŠ NIJE SVESTAN USPEHA! Terzić: Treba sačekati da se stvari slegnu kako bismo postali svesni rezultata!

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je posle današnjeg osvajanja Svetskog prvenstva da bi trebalo sačekati par dana kako bi se utisci slegli i svi postali svesni ostvarenog rezultata.

Ostali sportovi
> 17:40h

"Definitivno nije fraza, već je zaista teško naći reči u ovakvoj situaciji i posle ovog rezultata. Prevelika je sreća... Ovo je ostvarenje sna, koji smo sanjali poslednjih nekoliko godina, a evo sada smo ga i dosanjali. Možda sada i nije tolika doza sreće kao što smo mislili da će biti, možda sada i deluje normalno, ali treba sačekati par dana da se slegne i postati svestan svega što je uradjeno", rekao je Terzić posle osvajanja Svetskog prvenstva u Japanu.

Srbija je danas osvojila prvo istorijsko svetsko zlato, pošto je u finalu u Jokohami sa 3:2 pobedila Italiju, a Terzić je ocenio da je igra bila "jedna od slabijih".

"Italija i mi nismo bili na nivou zbog same važnosti utakmice, ali ponovo se pokazalo da smo dovoljno jaki da u svakoj varijanti i situaciji pobedimo bilo kog protivnika. ;Svaka čast devojkama! Naporno su trenirale, provodile vreme, igrale... Pokazale su jedno pravo zajedništvo. One su sada prvakinje sveta i dalje nema", rekao je Terzić.

Kurir sport/Beta

Foto: FIVB

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: