Foto: Starsport©

PARTIZAN NA ČETVRTOM MESTU

CRNO-BELI SLOŽNI POSLE KIKSA U KULI: Ovako se ne ulazi u meč koji želiš da dobiješ

Fudbaleri Partizana ponovo su razočarali navijače, čiju su podršku imali i danas na gostovanju u Kuli.

Fudbal
> 17:07h

Crno-beli ne samo da nisu uspeli da slome otpor Spartaka (0:0), već je domaćin bio bliži pobedi, ali je golman Vladimir Stojković odbranio penal Bojana Čančarevića.

"Loše smo ušli u utakmicu, nismo bili čvrsti u duelima tokom celog prvog poluvrema i mislim da nas je to koštalo tri boda. U drugom poluvremenu smo se probudili, imali tri, četiri šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Nisu nam ni umor ni odsustvo igrača zbog reprezentativnih obaveza krivi za loš početak, već smo u uvodu izgubili par duela i čitavo prvo poluvreme pravili greškice. Potrudićemo se da upravo to ispravimo i pobedimo sledeću utakmicu. Ekipa Spartaka je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone, promaśili su penal i imali možda joś jednu šansu", kaže mladi štoper Partizana Svetozar Marković.

Sa Markovićevom ocenio složio se njegov iskusniji kolega iz zadnje linihe Mark Valijente.

"Nismo ušli u utakmicu kako treba. Ekipa od prvog momenta mora da pokaže da ima nameru da pobedi. U poluvremenu smo razgovarali, konstatovali smo da nije moguće da ponovimo tako lošu igru. Oni su nam uzeli sve 'druge lopte' jer nismo bili dovoljno agresivni. U drugom poluvremenu smo pokazali želju za pobedom, stvorili dosta šansu, ali na žalost, nismo postigli gol, što u nastavku sezone moramo da poboljšamo", rekao je Valijente.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: