Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVAMO

BAKI I DINA U TAJNOJ VEZI: Njegova žena Bojana PRIMLJENA U BOLNICU čeka porođaj

Rijaliti

Nekadašnja zvezda devedesetih Baki B3 krije u „Parovima“ da je do ušiju zaljubljen u Dinu Galorini, s kojom je u poslednje vreme sve prisniji! Ono što je zanimljivo jeste da i ona gaji osećanja prema popularnom reperu, pa koristi svaku priliku da se osame.

Iako je Dina skovala plan da se pomiri s bivšim suprugom da bi mogla da viđa svoje dete koje joj je sud oduzeo i dodelio ocu na staranje, ćerka srpske heroine koja je poginula na Kosovu ne može da obuzda strasti i sakrije da joj se sviđa Đogani!

- Oni su stalno zajedno, gledaju da se što više osame i pričaju. Tako se i rodila strast među njima. Međutim, dogovorili su se da o ovome bukvalno nikome ne pričaju, jer ne žele da se nešto izjalovi. Poznato im je da u takmičenju ima dosta pokvarenih i sujetnih ljudi koji su i ljubomorni i mogli bi da im pokvare romansu - navodi naš sagovornik blizak produkciji i dodaje da Dini ne smeta to što Baki napolju ima devojku koja svaki čas treba da se porodi.

- Bakijeva dugogodišnja devojka Bojana primljena je nedavno u bolnicu u Bosni i čeka da se porodi. Ona i ne sumnja da se njen dragi zaljubio u drugu. Bojana mnogo voli Bakija i veruje da se neće emotivno vezati ni za koga. Ona je morala pre vremena da ode u porodilište kako se nešto ne bi iskomplikovalo i tu čeka porođaj - kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Printscreen

Bakijeva supruga Bojana već desetak dana je u bolnici, gde očekuje porođaj. U izjavi za Rijaliti ona kaže da je između nje i supruga sve u najboljem redu.

- Trebalo bi svakog dana da se porodim, Baki zna za to. Imala sam male komplikacije, nadam se da će beba pričekati još koji dan jer mi još uvek nije termin za porođaj. Zadovoljna sam kako se Baki ponaša u rijalitiju, sve je to šou. Ja se uopšte ne potresam ni oko čega, to je deo njegovog posla i ja to shvatam. Mi se čujemo često, sve je okej. Nadam se da će mu produkcija dozvoliti da dođe da nas obiđe kad se budem porodila - rekla nam je ljubazno Bojana.

foto: Kurir

Kurir / Jelena STUPARUŠIĆ

Foto: Dragana Udovičić, Printscreen