IZBACIVANJE

SKANDAL UŽIVO! BESNO NAPUSTILA STUDIO: Jovica ubedljivo IZBAČEN iz Zadruge 2, a zbog onoga što je rekao, nastala DRAMA PRED KAMERAMA (VIDEO)

Rijaliti

Jovica Putniković ubedljivo je je izgubio od Mikija Đuričića budući da je imao pčelar iz Kupinova osvojio 99 odsto glasova, a Jovica samo 1 odsto. Međutim, niko nije ni slutio da će zbog jedne njegove rečenice nastati prava drama u studiju.

Naime, u studio je kao njegova podrška došla bivša zadrugarka Miljana Arsić, s kojom je započeo vezu u rijalitiju, međutim jedna njegova rečenica ju je toliko iznervirala da je napustila studio i pre nego što je saopšteno da je upravo on taj koji napušta "Zadrugu".

foto: Pritncreen

Naime, Miljana je pobesnela što je Jovica tokom izbacivanja kao najemotivniji trenutak u rijalitiju naveo svoju nominaciju, a ne njihovu vezu. Ona je ustala i saopštila da napušta studio jer ne želi da ga vidi.

"Ako bude prilike videćemo se negde u gradu, ali sada ne želim da budem osoba koja će njega da sačeka", rekla je Miljana i izašla iz studija.

- Rekli smo kad izađem napolje da ćemo razgovarati i da unutra neću biti ni sa kim. Sad sam izašao i videćemo se. Saznao sam da je njen plan bio da bude sa mnom kad je ulazila - rekao je Jovica o Miljani kada se i sam pojavio u studiju.

Kurir.rs/Foto Printscreen