Foto: Profimedia

Efikasno rešenje

HIPERTENZIJA I NJENE OZBILJNE POSLEDICE: Kako da smanjite mogućnost neželjenih karidovaskularnih oboljenja!

Žena

Merenje krvnog pritiska je način za sprovođenje preventivne kontrole. Na ovaj način, značajno se smanjuje mogućnost neželjenih kardiovaskularnih bolesti. Preventiva je veoma važna, jer danas u Srbiji skoro polovina stanovništva ima problema sa hipertenzijom. Ukoliko se ne kontroliše, povišen pritisak može uzrokovati mnoge bolesti. Osim što je važna provera istog, takođe je bitno i da se pravilno i precizno izmeri, kako bi ste imali pravu sliku o vašem zdravlju.

Novu tehnologiju u merenju pritiska omogućiće vam aparati nove generacije Auron. Oni su najpouzdaniji, brzi, ugodni i prijatni. Uz pomoć moderne DDPA tehnologije dobijaju se najtačniji rezultati.

foto: PR

Nadlaktični model Auron Easy LS 808 lako je prenosiv i jednostavan za upotrebu. Meri pritisak dok pumpa. Merenje krvnog pritiska sa Auron Easy je mnogo prijatnije i brže u odnosu na obične digitalne aparate. On koristi punjivu bateriju kao mobilni

telefon. Sa jednim punjenjem možete izmeriti pritisak više od 60 puta. Sastavljen je i dizajniran od strane nemačkih inženjera i proizveden je po najstrožim standardima kvaliteta. Auron Easy je jako jednostavan i lak za upotrebu i nema nikakvih kablova. Samo ga stavite na ruku, pritisnite "START" i za 20 sekundi dobijate rezultat. Ima moderan i kompaktan dizajn, lako je prenosiv pa možete meriti krvni pritisak kada i gde želite. Ima veliki i elegantan ekran prijatne plave boje a veliki brojevi lako se čitaju. Nabitnija distinkcija ovog modela u odnosu na sve ostale modele nadlaktičnih merača pritiska je da je on jedini koji nije sastavljen iz 2 dela , zasebno aparat koji stoji na stolu a zasebno manžetna koja se stavlja na nadlakticu ruke i koja je spojena crevom sa aparatom, kod ovog modela je to jedinstveni sklop gde su spojeni zajedmo aparat i manžetna i tako spojeni se postavljaju na nadlakticu radi merenja pritiska.

Aparat možete odmah poručiti OVDE, po ceni od 6990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

*Dostava je besplatna.

*Garancija na aparat je 3 godine.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia,Promo)