Foto: FVB

ODBOJKA

ORLOVI GOSTE FRANCUZE, RUSE I JAPANCE: Odbojkaši Srbije domaćini prvog vikenda u Ligi nacija 2019. godine

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije biće domaćin četvrte grupe prvog vikenda Lige nacija 2019. godine, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Ostali sportovi
> 13:17h

Kako se navodi, odbojkaši Srbije biće domaćini četvrte grupe prvog vikenda, od 31. maja do 2. juna, selekcijama Francuske, Rusije i Japana. Mesto odigravanja, kao i satnica utakmica biće naknadno objavljeni.

Svi mečevi Lige nacija u konkurenciji odbojkaša igraće se od petka do nedelje.

U sklopu drugog vikenda, od 7. do 9. juna, Srbija će gostovati u Kanadi, što će biti osma grupa, a rivali će joj, osim domaćina, biti Nemačka i Australija.

Treći vikend će se odigrati od 14. do 16. juna, a Srbija će igrati u devetoj grupi u Portugalu protiv domaće selekcije, Brazila i Kine.

Odbojkaši Srbije će u sklopu četvrtog vikenda, u 14. grupi, od 21. do 23. juna, igrati u Italiji, protiv domaće selekcije, Argentine i Poljske.

Poslednji, peti vikend, na programu je od 28. do 30. juna, a Srbija će igrati u 19. grupi u Bugarskoj, protiv Irana, SAD i domaće selekcije.

Finalni turnir održaće se od 10. do 14. jula u SAD.

Osim domaće ekipe, plasman na Finalni turnir izboriće pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: