IZGUBIO VEZU SA ŽIVOTOM

SVI ZALEGLI PRED PLJAČKAŠEM SA PIŠTOLJEM, SAMO OVAJ LIK NE HAJE! Kad si težak zavisnik od mobilnog, onda i ovo može da se desi! (VIDEO)

Ludi svet

Da se ne lažemo, većina nas koji ima pametne telefone malo malo, pa baca pogled na njih. Da li nam je neko poslao poruku, šta se dešava na društvenim mrežama, koliko je sati, da slikamo selfi, da objavimo selfi, šta objavljuju mediji... sve to nam je izgovor da buljimo u te naprave.

Međutim, sigurno da postoji mera tolike fasciniranosti i da ne biste dopustili da se pored vas desi, na primer, oružana pljačka a da vi ne dignete pogled sa mobilnog. Ili bi vam se baš to desilo?

Jedan Brazilac postao je internacionalno poznat kada je objavljen snimak upada naoružanog lopova u lokalni kafić. Svi su polegali na pod ili podigli ruke u vis, a on - ništa. Drnda po mobilnom dok se pljačkaš provlači između zaleglih mušterija, drnda dok barmen daje novac, drnda dok razbojnik odlazi. Tek desetak sekundi pošto je lopov pobegao na motoru, on je primetio da nešto nije u redu jer svi oko njega leže.

Kurir.rs/Foto: Printscreen