Foto: Damir Dervišagić

ZVEZDA U ŽUTIM PANTALONAMA

DARKO LAZIĆ NIJE BIO NI DO STOLA KADA SE ZALJUBIO U MUZIKU: Od oca Milana nasledio talenat, evo kakav je lom nekada pravio! (FOTO)

Stars
> 13:58h

Darko Lazić još kao mali spoznao je čari pesme, a često se navodilo da je muzički talenat nasledio upravo od oca Milana, harmonikaša sa fotografije.

"Dok smo bili mali", podelio je on uspomenu iz detinjstva putem društvene mreže Instagram jednom prilikom i nagovestio da je on dečak u žutim pantalonama.

Inače, karijeru je započeo učešćem i pobedom u "Zvezdama Granda" 2009. godine. Pored velikog talenta, Darko je harizmom kupio publiku, a nakon pobede dobio pesmu "Korak do sna", koja je postala veliki hit. Sve ostalo je istorija.

Podsetimo, pevač Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću na putu Subotište - Brestač kod Pećinaca, i nalazi se u KBC Zemun. Prema novim informacijama, prilikom nesreća bio je pijan. U kritičnom je stanju ali stabilnije nego juče. Postoji mogućnost da danas bude prebvačen na VMA.

Vilica mu je polomljena, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mesta.

"Darko trenutno diše na veštačka pluća. Njegov oporavak će trajati dugo, a on po nekim prognozama neće moći da stane na svoje noge oko pola godine. Sada je najbitnije da bude sve u redu i da se on izvuče, a njegovi najbliži će dati sve od sebe da on što je pre moguće stane na noge i da sve bude kako treba", otkrio je izvor blizak porodici Lazić.

FOTO: Printscreen, Instagram, Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dado Đilas

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: