Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

KIM OTKRILA DETALJE IZ PROŠLOSTI: Videla sam očuha u haljini, tresla sam se!

Pop kultura
> 16:32h

Popularna starleta prisetila se trenutaka kada je kao mlađa zatekla očuha Brusa Dženera kako isprobava haljine.

"Sve sam saznala kad sam imala otprilike 25 godina. Mama je bila na putu, ušla sam u garažu i zatekla Brusa u ženskoj odeći. Istrčala sam napolje i tresla se. Brzo sam spakovala torbu, nazvala Kortni i rekla da ću doći kako bih s njom provela vikend", prisetila se Kim situacije posle koje joj je bilo teško. Njena sestra Kortni mislila je da je Kim uhvatila očuha u preljubi, ali nije bila u pitanju prevara.

foto: Profimedia

Starleta nije mogla da prihvati da je uhvatila Dženera dok oblačio žensku garderobu i pre nego što se pribrala, očuh ju je pozvao. "Rekao je da će nam jednog dana sve reći, ali da do tada ne govorim mami jer bi ga ubila", ispričala je Kim, a onda i objasnila da su razlog njenog ćutanja bile polusestre prema kojima je imala odgovornost. Želela je da zaštiti Kendal i Kajli kako ih ne bi ostavila bez oca.

foto: Profimedia

Podsetimo, 68-godišnji Brus Džener bio je drugi suprug Kris Džener, od koje se rastao 2015. godine. Trebalo mu je dosta vremena da prizna pred svetom da se oseća kao žena i da će promeniti pol.

foto: Profimedia

To se dogodilo pre nekoliko godina, a tada je Brus promenio i identitet. Njegovo novo ime je Kejtlin, a zbog želje da izgleda kao žena potrošio je ukupno oko 70.000 dolara. Na rinoplastiku je dao oko 15.000 dolara, a šuška se da je za izmenu crta lica dao 25.000 dolara. Ugradio je jagodične implante, uradio botoks, podizanje obrva i izmenu Adamove jabučice.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia