Foto: Printscreen Facebook

zločin u Luizijani

JEZIVO! POLICIJA ZAUSTAVILA AMERIČKOG VOJNIKA, ONDA JE USLEDIO ŠOK: U automobilu vozio ljubavnicu i njenu decu, a u gepeku mrtvu suprugu! (VIDEO)

Američki vojnik Logan T. Kajl (22) uhapšen je u Luizijani posle dojave da se u gepeku njegovog automobila nalazi leš njegove supruge Šelene Kajl (22) .

Planeta
> 08:40h

Njegova ljubavnica Sara Parker (24) je takođe uhapšena pod optužbama da je pokušavala da pomogne svom dečku da se otarasi tela.

Policija je saopštila da je Logan priznao ubistvo, ali nije rečeno kako je ono počinjeno ni koji je motiv.

Logan i Šelena venčali su se 9. avgusta 2016. godine, a šerif Toni Monkuso je rekao na konferenciji za novinare u ponedeljak da je Sara Parker pomagala Loganu u ovom zločinu. Logan i Sara su se sastali pošto je vojnik ubio svoju ženu.

Oni su se vozili po okolini tražeći pogodno mesto gde bi se otarasili leša, međutim policija ih je zaustavila pre nego što su ostvarili svoju nameru.

Oni mogu da budu optuženi za za dovođenje dece u opasnost, jer kako je rekao šerif moglo je da dođe do pucnjave u toku hapšenje i povređivanja mališana. Njih je po hapšenju majke preuzela socijalna služba.

Kajl je pristupio vojsci pre četiri godine, i bio je stacioniran u Fort Polku od 2017. godine.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook