Foto: Facebook

tuga

KAO DA JE SLUTIO DA ĆE OTIĆI: Poruke koje je poslednjih dana slao Boris Trivan će vam naterati suze na oči

Društvo
> 21:09h

Urednik portala Noizz Boris Trivan (40) iznenada je preminuo tokom predavanja koje je održao u Berlinu. Kako saznaju mediji, reanimacija novinara trajala je oko 30 minuta, međutim, lekari nisu uspeli da ga spasu. Ono što posebno šokira u vezi sa Trivanovim iznenadnim odlaskom je njegova prepiska na Tviteru koju je vodio sa novinarkom Tatjanom Vojtehovski.

Naime, u nizu poruka koje su razmenili, Trivan kao da je predosetio da će preminuti, s obzirom na to da je između ostalog napisao i sledeće:

- Ako neko čita ove poruke, molim te zapamti da mrzim karanfile na sahranama. Takođe me kremirajte, jeziv mi je zvuk zemlje koja udara u sanduk - naveo je on u prepisci samo dan pre nego što je preminuo.

Pored ostalog, Trivan je napisao i:

- I ne daj bivšima da mi dolaze na saranu, inače će bukvalno kamenjem gađati sanduk.

Strastveni tviteraš

Pored toga što je bio novinar i urednik, Trivan je široj poznat i kao strastveni tviteraš. On je, naime, vodio nalog "Pokojna Mileva", koji je bio vrlo popularan među ljudima koji svoje stavove izražavaju na društvenim mrežama.

Kasnije se na Tviteru potpisivao svojim imenom i prezimenom.

Trivanova biografija

Trivan je bio prvi čovek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag.

Boris Trivan je rođen u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arheologije kojom se bavio više od decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji, gde je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vreme stekao veliki uticaj.

Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

(Kurir.rs)