Foto: Kurir

DANAŠNJI DAN NA ADRIA MEDIA GROUP ŠTANDU NA SAJMU MEDIJA POSVEĆEN JE POLITIČKIM TEMAMA: Poznata lica sa srpske političke scene o raznovrsnim temama

Društvo

Četvrtog dana na Sajmu medija na našem štandu očekuju vas diskusije na temu politike.

Prvi današnji gost na Adria Media Group štandu, Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda, govoriće za Espreso.co.rs o stanju u gradu i političkoj situaciji u zemlji. Live prenos možete pratiti od 12 sati na Espreso sajtu, youtube kanalu kao i na Espreso facebook stranici.

Predsednik Srpskog pokreta obnove, Vuk Drašković će nam se pridružiti u 14.10 i on će ekskluzivno za Kurir otkriti sve o njegovom novom romanu „Aleksandar od Jugoslavije“.

U 14.30 na našem štandu će biti Maja Gazdić, predsednica Skupštine privrednog društva Elektroistok projektni biro i bivša odbornica SNS u Skupštini Beograda. Ona će za Kurir govoriti o školstvu u našoj zemlji, ženama u politici i iz svog ugla će nam otkriti šta misli o politici kao profesiji.

Gost portala Espreso.co.rs biće i Sanda Rašković Ivić, čije je gostovanje zakazano za 16 sati. Sanda će za Espreso.co.rs govoriti o opoziciji, SSZ i skupštini. Live prenos će biti na Espreso sajtu, youtube kanalu i na facebook stranici.

Na štandu Adria Media Group danas će biti i Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike i Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova. Za tačno vreme njihovog gostovanja na našem štandu i prenos live uključenja pratite Kurir.rs.

U nastavku pogledajte program za sutra:

foto: Kurir

Posetite nas na Sajmu medija!