Foto: Printscreen Index.hr

protesti

NEMAČKA PROKLJUČALA ZBOG GRUPNOG SILOVANJA STUDENTKINJE (18): Sirijska banda osumnjičena za zločin, otkriveni JEZIVI DETALJI! (VIDEO)

U nemačkom univerzitetskom gradu Freiburgu za danas su sazvane demonstracije pošto je banda, sastavljena uglavnom od Sirijaca, grupno silovala studentkinju (18).

Planeta
> 08:24h

Antimigrantska stranka Alternativa za Nemačku (AfD) pozvala je građane da izađu na ulice i pobune se protiv tog zločina, a njihovi neistomišljenici istovremeno su pozvali na protest zbog pokušaja da se taj zločin iskoristi kako bi se u društvu podstakla protivmigrantka osećanja.

Veruje se da je grupa od osam muškaraca silovala 18-godišnjakinju u noći između 13. i 14. oktobra, kada se vraćala kući iz noćnog kluba u centru grada.

Pod istragom su sedam Sirijaca starosti od 19 do 29 godina i jedan nemački državljanin (25). Neki od osumnjičenih na Fejsbuku su često pozirali sa kalašnjikovima.

Neimenovana studentkinja je bila u noćnom klubu sa prijateljicom, gde je prihvatila piće od nepoznatog muškarca. Oni su joj u piće sipali neku drogu ili lekove koji su je potpuno omamili. Oko ponoći devojka je napustila klub sa tim muškarcem, koji je odvukao u žbunje i silovao. Zatim su se na njoj izređala i ostala sedmorica iz grupe.

Osumnjičeni muškarci većinom žive u gradskom smeštaju za izbeglice i od ranije su poznati policiji zbog raznih zločina. Tužioci su saopštili da su na devojci pronašli DNK 19-godišnjeg muškarca iz Sirije, koji je u Nemačkoj od 2014. godine.

foto: Printscreen Bild.de

Pre dve godine Frajburg je potreslo ubistvo studentikinje, a za zločin je optužen takođe izbeglica.

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen Index.hr/Facebook