Foto: Printscreen

DOBRO PAMTE SVE

DOK SE NA OSTRVU VODI POLEMIKA OKO JOKANOVIĆA, GROBARI IMAJU REŠENJE: Navijači Partizana OVIM videom poslali jaku podršku treneru Fulama! (VIDEO)

Dok se na Ostvru vodi polemika oko toga da le će Slaviša Jokanović ostati na klupi Fulama, oglasili su se Grobari koji su mu poručili da će u Partizanu za njega uvek biti mesta.

Fudbal
> 16:43h

Nakon prve polusezone u kojoj je pod Miroslavom Đukićem Partizan osvojio titulu jesenjeg prvaka, i imenovanja Miroslava Đukića za selektora nacionalnog tima Srbije, uprava Partizana na čelu sa tadašnjim predsednikom Tomislavom Karadžićem, imenovala je Slavišu Jokanovića za trenera FK Partizan.

Pored osvajanja duple krune u sezoni 2007/08, Slaviša Jokanović je i u sledećoj sezoni nastavio sa osvajanjem trofeja, tako da je Partizan prvi put u istoriji kluba pod njegovim vođstvom osvojio dve vezane duple krune, uz dva vezana nastupa u grupnoj fazi tadašnjeg UEFA Kupa, sadašnje Lige Evrope.

Teška pobeda u Kruševcu tog 25. maja 2008. godine i prva trenerska dupla kruna Slaviše Jokanovića označila je početak savremene dominacije Partizana koja sa kraćim prekidima i danas traje.

Ovaj video se već danima vrti po svim stranicama Grobara kao jedan vid podrške za njihovog bivšeg trenera.

Ukoliko zaista dobije otkaz u Fulamu, nema sumnje da će ga Grobari ponovo pozvati u Humsku 1, ali malo je moguće da će do toga i zaista doći.

Ipak, nema sumnje da popularnom Jokanu ova podrška veoma prija i činjenica da je na jednom mestu uvek dobrodošao.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: