Foto: Promo

SENZOR ZA VODU: Sprečite da vam vaša mašina ili sudopera naprave poplavu!

Žena

Oni koji su sa ovim već imali iskustva znaju koliki problem može biti curenje mašine za veš, mašine za sudove ili curenje sudopere – pogledajte OVDE šta vam može pomoći da sprečite haos.

Na iznenadno curenje nekada ne možete da utičete, ali svakako možete da sprečite širenje vode i totalni haos ako na vreme uvidite neželjenu vodu. A u tome vam može pomoći alarm za poplavu, odnosno senzor koji vas obaveštava da je došlo do curenja vode kada dođe sa njom u kontakt. Samim tim možete da reagujete pre nego što voda ošteti pod i nameštaj. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SNIŽENOJ CENI od 1290 rsd!

foto: Promo

Kako se koristi? Stavite ga na mesto gde mislite da bi mogla da se izlije voda ili gde se to ranije već dešavalo (blizu veš mašine, kupatila, ispod sudopere i sl.). U slučaju da dođe u kontak sa vodom, on će vas obavestiti o tome zvukom jačine 90 decibela.

Ne propustite SNIŽENJE i već danas kupite po super ceni alarm koji će vam pomoći da sprečite poplavu u svojoj kući, stanu ili kancelariji. Poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)