Foto: Happy screenshot

NIJE OČEKIVAO

GAGI ĐOGANI UŠAO U RIJALITI! Prvi susret dva densera nakon Bakijeve oštre kritike Luni! ŠOK!

Rijaliti

Andrija Đogani zanemeo je od šoka kada je posle pet meseci po prvi put ugledao strica Gagija Đoganija, kojeg je produkcija "Parova" pozvala u posetu iako nije na listi onih koje Baki očekuje. Porodični odnosi postali su veoma komplikovani nakon navodne opaske upućene Luni Đogani, koja posle "Zadruge 1" sada boravi u "Zadruzi 2". Baki B3 "prozvao" ju je zbog nedoličnog ponašanja, a njenim roditeljima to se nimalo nije dopalo.

"Nije mi ni javio da će ući u rijaliti. Baš sam se iznenadio. Nismo inadžije, vidim da mu se kum odazvao, došao kao podrška, a red je da neko od njegove porodice dođe da ga vidi i da mu vetar u leđa. Siguran sam da će se iznenaditi, jer me ne očekuje, a i nije me stavio na spisak mogućih gostiju", pričao je Gagi.

Njihov susret bio je izuzetno dirljiv.

"Otkud ti čoveče? Mi se nismo videli pet meseci i sada sam šokiran", rekao je Baki B3.

Gagi je preneo pozdrave i podršku od porodice, rekao mu je da nema razloga da brine za svoju ženu i da bi trebalo češće da se smeje.

"Mnogo puta smo se zakačili i nemoj sada da rzmišljaš o tome. Idemo dalje kao da se ništa nije desilo. Super si i vozi svoju priču, jer imaš jak motiv ulaska ovde", prokomentarisao je u jednom ptrenutku.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot