Foto: Instagram screenshot

TURBULENTNO

GILE ZABORAVIO DA JE ZAUZET, BUGARKA GA DOVELA DO LUDILA! Zvezda Granda umalo da izgubi sve, a evo kako mu izgleda žena! (FOTO)

Stars
> 17:43h

Amar Gile Jašarpahić pre pet godina odneo je pobedu u "Zveudama Granda", pa nastavio hitovima da privlači veliku pažnju javnosti. Međutim, ni njegov privatni život "nije bio za bacanje". Naime, prema Kurirovim tadašnjim saznanjima, verenica Ena Sarajlić ostavila je pevača jer ju je na američkoj turneji prevario s jednom Bugarkom.

Vezu sa strankinjom započeo je misleći da to niko neće saznati. Nije ni slutio da će njihova zajednička fotografija koju je ona postavila na društvene mreže izazvati opštu pometnju, posebno kada je došla do Ene. Čim je otkrila da joj verenik nije veran, pozvala ga je tražeći objašnjenje, a kap koja je prelila čašu svakako je bilo njegovo priznanje da mu ona nije jedina.

Ena tada nije htela da pređe preko toga i odmah je stavila tačku na njihovu vezu. S raskidom, pali su u vodu i njihovi planovi o venčanju.

"Gile se u poslednje vreme udaljio od Ene. Često su se svađali. Smetalo mu je što mu je ona prigovarala kad god je išao da radi i bez potrebe je pravila ljubomorne scene. Kad je otišao u Ameriku na jednomesečnu turneju, u Čikagu je upoznao jednu Bugarku. S njom provodi slobodno vreme i lepo mu je u njenom društvu", rekao je naš izvor i dodao da će pevač ostati u kontaktu s Bugarkom i kad se vrati u svoju zemlju.

"Tačno je da sam upoznao jednu finu devojku i, nažalost, nisam više s Enom. Bilo je lepo dok je trajalo", rekao nam je tada Gile.

Međutim, posle izvesnog vremena, Ena i Gile ipak su obnovili vezu. Par je vezu krunisao brakom 2016, iste godine kada su i postali roditelji dečaka Darisa.

Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: