Foto: Printscreen YouTube

MISTERIOZNI PACIJENT

SRPSKI PLASTIČAR OPERISAO IZETBEGOVIĆEVU ŽENU? Direktorka Sebija poslala svoje doktore kući, pa dovela beogradskog hirurga?! Evakuisan ČITAV SPRAT!

Iako se identitet misterioznog pacijenta, zbog koga je ispažnjeno čitavo odeljenje u sarajevskoj bolnici, drži u tajnosti BiH mediji javljaju da se sumnja da je u tajnosti operisana Sebija Izetbegović, inače direktorka KCUS i supruga Bakira Izetbegovića, aktuelnog predsedavajućeg Predsedništva BiH i predsednika SDA.

Bosna i Hercegovina
> 09:43h

Pripreme i sama operacija u jednoj od onkoloških sala u Centralnom medicinskom bloku obavljeni su pod posebnim i tajnim merama. U čevrtak oko 15 sati svi zaposleni, uključujući lekare i drugo osoblje tog odeljenja, pušteni su kućama. Na odeljenje su tada stigli dr Dželaludin Junuzović, direktor hirurških disciplina, dr Amela Katica-Mulalić, šefica anestezije, Muvedeta Butmir-Čedić, šefica računovodstva, i glavna sestra Ernela Eminović.

Na odeljenje je sigao i jedan lekar plastičar iz Beograda, koji je prisustvovao operaciji, koja je trajala skoro osam sati. Sve to vreme, do jutarnjih sati u petak, odeljenje je bilo pod blokadom!

Pitanje je zašto se krije ime pacijenta, čak i ako je u pitanju Sebija Izetbegović. Jer, iako zdravstveno stanje običnih građana jeste njihova privatna stvar, kod Sebije Izetbegović, kao i ostalih istaknutih javnih ličnosti, to nije slučaj.

Poznato je da je Sebija Izetbegović pre desetak godina vodila borbu sa karcinom dojke i da je o tome posle govorila u medijima i da je na kraju, kako je potvrdila, pobedila tu opaku bolest.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Youtube