Foto: FK Crvena Zvezda

Liga šampiona

DELIJE, DOĐITE NA BRDO! Omladinci Zvezde dočekuju Liverpul!

Omladinci će od 14 časova na stadionu Čukaričkog, protiv Liuverpula u 4. kolu omladinske Lige šampiona, pokušati da naprave prvi korak ka istoriji i uđu u predvorje društva koje čine najveća imena Crvene zvezde.

Fudbal
> 13:23h

Pižon, Kule, Karasi, Cole... Legende Zvezde pred kojima su padali bojni velikani evropskog fudbala i generacija crveno-belih koja je bila jedan od najboljih ambasadora kluba kroz istoriju.

Tračak sreće falio je mladim fudbalerima Zvezde predvođenim Joveljićem, Terzićem i Gordićem da iz kolevke fudbala, još golobradi, krenu za legendarnom generacijom. Nijanse su odlučile, a uprkos dragocenim lekcijama velikih prethodnika, mladi šampioni odložili su prvo slavlje.

Pokazali su da mogu, a samim tim i zaslužili bezrezervnu podršku crveno-bele publike.

Biseri šampiona Srbije, na vatrenom krštenju, u premijernoj sezoni na najvećoj sceni, demonstrirali su zrelost i potencijal vredan grba nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta. Borbenom igrom već na prvom koraku nagradili su beogradsku publiku bodom, a zvezdaši danas imaju priliku da im se oduže punim tribinama stadiona na Banovom brdu.

Upravo podrška kakvu samo crveno-beli imaju, uz lekcije koje svakodnevno sa njima dele pomenute legende predvođene Vladimirom Petrovićem Pižonom, četvrtom Zvezdinom zvezdom, mogla bi da bude tas na vagi koji bi doneo prvu radost Zvezdi ove sezone u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Pobedu koja bi, osim tri boda, bila još jedna u nizu potvrda da je Zvezda na pravom putu da se vrati u sam krem evropskog fudbala, ali i dodatni podstrek prvotimcima u njihovoj borbi za novu stranicu istorije.

Meč omladinskih timova Crvene zvezde i Liverpula na programu je danas od 14 časova na stadionu Čukaričkog na Banovom Brdu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: