Foto: Printscreen/ Twitter

pravi političar

SALVINI ODGOVORIO BIVŠOJ DEVOJCI: Objavila je zajedničku golišavu fotografiju, ali ovakav komentar nije očekivala

Salvini je jedan od najuticajnijih italijanskih političara, poznat po svojim kontroverznim stavovima, čiji prilično javni raskid veze zabavlja italijansku javnost.

Planeta
> 09:01h

Zamenik italijanskog premijera i ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini odlučio je da ignoriše zanimanje javnosti za njegov raskid s poznatom televizijskom voditeljkom Elizom Izoardi.

Salvini je tvrdio da Italijanima nije stalo do njegove veze, piše BBC. A na Fejsbuku je komentarisao kako je u Africi gde raspravlja o migrantima i bezbednosti, ali da telefon iz Italije zvoni zbog drugih stvari, i poslao svojoj bivšoj devojci zanimljivu poruku.

"Voleo sam, oprostio sam, sigurno sam grešio, ali sam u to verovao do samog kraja. Šteta, neko je imao druge prioritete. Dobar život", poručio je zamenik italijanskog premijera.

foto: Printscreen/ Instagram

Iako se to dogodilo pre nekoliko meseci, javnost je saznala o prekidu pošto je voditeljka kulinarske emisije na prvom programu Rai televizije objavila njihovu fotografiju iz krevetu na Instagramu i zahvalila mu se na svemu. Izoardijeva je objavila fotografiju na kojoj je odevena samo u šlafrok, a Salvini je nag i ljubi je.

Zanimanje svetske javnosti je još i veće kada se zna da je Salvini jedan od najuticajnijih italijanskih političara poznat u celoj Evropi po svojim često kontroverznim stavovima vezanim za migracije.

"Nije ono što nam je nedostajalo, nego ono što smo sebi ponovno trebali da pružimo", napisala je voditeljka, citirajući pesnika i kantautora Gija Evana te dodala: "S velikim poštovanjem za istinsku ljubav koja je bila. Hvala, Mateo."

U intervjuu za časopis Ki poznata voditeljka otkrila je kako su prekinuli zbog udaljenosti koja je nastala zbog obaveza koje imaju. Glasine o problemima u njhovoj vezi i prekidu kruže već nekoliko nedelja u italijanskoj javnosti, a problemi su navodno nastupili pre tri meseca.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: