Foto: Profimedia

ispad

RASISTIČKI ISPAD ŠINEJD O`KONOR: Belci su odvratni!

Pop kultura

Nekadašnja muzička zvezda nedavno je iznenadila fanove kada se preobratila u islam, a svoje ime promenila u Šuhada Davit.

Irska pevačica je radikalno izmenila način života i podredila ga islamističkim shvatanjima, pa je shodno tome imala potrebu da iznese svoje šokantno mišljenje u javnost iako je svesna da je rasističko.

"Strašno mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi to moja duša mogla da oseti. Ali zaista više nikad ne želim da provodim vreme s belcima (ako je to naziv za one koji nisu muslimani). Ni na tren, ni zbog kojeg razloga. Odvratni su!" - stoji na njenom Tviter nalogu.

Njeni fanovi i pratioci su ogorčeni zbog toga, pa su pisali da ih je veoma razočarala.

foto: Profimedia

Podsetimo, Šinejd je već nekoliko puta šokirala svet svojim ispadima. Ona je neko vreme provela u Centru za lečenje psihičkih trauma u Nju Džerziju, a 13 godina je živela s pogrešnom dijagnozom graničnog poremećaja ličnosti. Prošle godine se obratila fanovima preko snimka na Fejsbuku na kome je plakala i pričala da ima suicidne misli.

Vlasnica hita "Nothing Compares to You" više puta je javno govorila kako nema nikoga, iako je rodila četvoro dece. Godine 2007. u emisiji Opre Vinfri priznala je da se bori sa samoubilačkim porivima.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Marija Trajković/ Foto: Profimedia