Foto: Happy screenshot

FAJT

ILIJANA IZVREĐALA DINU GALORINI: Savo te je istrošio kao krpu i šutnuo

Stars

Dina Galorini i Ilijana Vagić žestoko su se pokačile. Netrpeljivost između njih dve ne jenjava, a poslednji sukob bio je toliko žestok da je došlo do fizičkog obračuna. Ilijana je vili "Parova" udarila Galorinijevu po vratu i licu, a veću tuču sprečilo je obezbeđenje.

foto: Pritnscreen

Pre nego što su ušle u klinč razmenile su brojne uvrede. Dina je rekla da Vagićeva prikuplja glasače sa pričom o bolesnom ocu. Ilijana na to nije oćutala, pa se osvrnula na cimerkine tvrdnje da je navodno bila sa Savom Miloševićem. "Pa kad ne mogu da kažem da sam se peglala sa Savom Miloševićem i na taj način prikupljam glasače. Ti stvarno imaš ozbiljan problem. Posle se pitaš što su ti oduzeli dete posle tri meseca. Savo ti se nije javio, kao krpu te je istrošio i šutnuo te. Šta si očekivala? On je šmekerčina", vikala je Ilijana.

foto: Happy screenshot

Inače, Dina se posvađala i sa Izabelom Alijoski. Vila u Zemunu tresla se od njihovih uvreda, a do svađe je došlo zbog sve veće međusobne netrpeljivosti. U toku nominacija Dina je provocirala Izabelu, što je kulminiralo teškim rečima. "To što si imala seks na nacionalnoj televiziji treba da te bude sramota", vikala je Dina na cimerku. Alijoski nije mogla da se suzdrži zbog ovakvih reči, pa je suparnicu najoštrije isprozivala: "Ti si niko i ništa, niti si majka, niti si supruga, ti si samo ku*va! Ti samu sebe srozavaš, a mene ne možeš. Devojko, ti i ja nismo na istom nivou", besno je Izabela poručila Dini.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs /Marija Trajković/ Foto. Happy Screenshot