Foto: Dragana Udovičić

krađa

DETALJI PLJAČKE HUMANITARNE ORGANIZACIJE NA VRAČARU: Lopovi ukrali 7.000 evra iz DEČJEG SRCA!

Crna Hronika

Nepoznate osobe opljačkale su prostorije humanitarne organizacije Dečje srce, koja se nalazi u Ulici cara Nikolaja u beogradskom naselju Vračar, i tom prilikom iz sefa odnele oko 800.000 dinara.

Kako saznajemo, incident se dogodio u noći između četvrtka i petka, oko četiri sata ujutru.

Humanitarna organiyacija Dečje srcefoto: Dragana Udovičić

- Lopovi su prvo razvalili ulazna vrata, a potom obili sef i iz njega ukrali sav novac - oko 7.000 evra. Postoji sumnja da su razbojnici detaljno isplanirali pljačku jer su tačno znali gde se šta nalazi u prostorijama organizacije koja brine o deci i mladima sa smetnjama u razvoju. Policijski službenici su po pozivu zaposlenih došli na lice mesta i prikupili tragove koji će im pomoći da počinioce pronađu u što kraćem roku - navodi izvor blizak istrazi.

Zaposleni u ovoj organizaciji kažu da su iznenađeni i zaprepašćeni zbog pljačke, ali da se trude da neometano nastave sa radom.

- Molimo vas za razumevanje jer nam zaista nije lako. Nedavno je opljačkan objekat preko puta, a sada, nažalost, i mi. Ono što nam je trenutno najvažnije jeste da dozvolimo policiji da radi svoj posao. Nama ostaje da se fokusiramo na osobe kojima je potrebna naša pomoć - rekli su radnici iz humanitarne organizacije Dečje srce.

(Kurir.rs/D.S./Foto: Dragana Udovičić)