Foto: Profimedia

pedofil

UHAPŠEN MONSTRUM IZ BARAJEVA: Pastorki (11) dao da pije vino, pa je onesvešćenu silovao!

Jovica H. (43) seksualno napastvovao ćerku svoje emotivne partnerke. Ginekološkim pregledom utvrđeno da je jedanaestogodišnjakinja izgubila nevinost

Crna Hronika

Jovica H. (43) iz Barajeva uhapšen je zbog sumnje da je napio i silovao jedanaestogodišnju devojčicu, sa čijom je majkom bio u kraćoj ljubavnoj vezi. Kako saznajemo, napastvovanje se dogodilo u kući osumnjičenog u Barajevu, a Jovica je sipao devojčici vino u sok.

- Dete se od alkohola uspavalo, pa ju je on odneo u krevet i obljubio je - kaže naš izvor i dodaje da je Jovica uhapšen nekoliko dana nakon napada na pastorku.

foto: Jelena Rafailović

Zadobio poverenje

- Jovica je mesecima bio u vezi s majkom devojčice. Majka je početkom prošle nedelje odvela ćerku i njenog mlađeg brata kod Jovice da prespavaju, pošto je imala neke obaveze. Žena nije slutila ništa, jer je Jovica bio izuzetno fin prema njenoj deci. Obasipao ih je pažnjom i kupovao im čokolade i slatkiše, čime je stekao njihovo poverenje - kaže naš izvor.

Kada je majka ostavila decu kod svog dečka, desio se horor kakav nije mogla ni da sanja.

- Devojčica se požalila majci da je boli stomak i da ju je Jovica dodirivao. Dete je reklo i da joj je Jovica dao da pije neki čudan sok i da se ne seća šta se desilo kada ga je popila, ali da je ujutru osetila bol u donjem delu stomaka i da je videla da na vešu i telu ima neku lepljivu tečnost - kaže naš izvor i dodaje da je majka odvela ćerku kod ginekologa.

- Pregledom je utvrđeno da je jedanaestogodišnjakinja izgubila nevinost, nakon čega je obaveštena i policija - kaže izvor.

Vriska i galama

Prema rečima našeg sagovornika, napastvovana devojčica je vodila i dnevnik, koji je policija pronašla.

- Ispostavilo se da je ona o nemilom događaju pisala i u svom dnevniku - kaže sagovornik.

Komšije uhapšenog Jovice H. o njemu imaju podeljeno mišljenje. Dok ga jedni hvale, drugi nemaju lepe reči za njega.

- Pre nekoliko godina je kupio kuću i doselio se u Barajevo. Znam da ima decu iz prvog braka, ali oni retko dolaze. Kod njega u kući se svašta dešavalo. Često se čula glasna muzika, galama i nekakvo vrištanje - kaže komšija i dodaje da je viđao maloletnice kako se gole šetaju po njegovoj terasi.

- Ne znam da li je reč o istoj devojčici, ali viđali smo decu kod njega. Sram ga bilo - kaže komšija.

Saslušan u tužilaštvu Osumnjičenom određen pritvor

Jovica H. je uhapšen u sredu, nekoliko dana pošto je obljubio maloletnicu. Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana. - Istragom će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo kobne večeri, kao i da li je to bio prvi put da Jovica napastvuje ćerku svoje emotivne partnerke - kaže naš izvor upućen u slučaj.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto:J.R./Profimedia)