Foto: Printscreen/ Youtube, Dragana Udovičić

Reagovanje

AKO DŽONI KAŽE, ONDA NI JA NISAM RADE ŠERBEDŽIJA: Glumac odgovorio na prozivke Štuliću

Pop kultura

Glumac Rade Šerbedžija nazvao je svoju koncertnu turneju po Srbiji "Meni se, dušo, od tebe ne rastaje", po čuvenim stihovima pesme Branimira Džonija Štulića, u čast njihovog prijateljstva i saradnje. Međutim, to je izazvalo revolt kod nekadašnjeg frontmena Azre.

Štulić je demantovao sve što je Rade rekao i istakao da "taj kazandžija mračno laže" i da mu nije napisao nikakvu pesmu za predstavu "Hrvatski slavuj". Konačno se oglasio i glumac u kratkoj izjavi za N1.

- Ako Džoni kaže da se nismo družili, onda se nismo družili. I nismo šetali zagrebačkom Ilicom, i nije bio na rođendanu mog sina, i nije me nikada zvao na svoj koncert u Dubrovniku. I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pevali "Jano, mori, Jano, mori, Jano, dušo", onda nismo pevali pesme i crno vino nikada zajedno pili, ako on tako kaže.

foto: Kurir/Ljubomir Radanov

A ja kažem: Otkad sam upoznao Džonija, zavoleo sam njegove pesme, sve to vreme osećao sam prema njemu lepo i iskreno prijateljstvo. Žao mi je ako je to bilo samo sa moje strane. I dalje ću voleti njegove pesme, jer one se ne mogu nego voleti - poručio je Šerbedžija.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen