Foto: Reuters

ENGLESKA BRUJI...

NEMANJA VIDIĆ USTALASAO OSTRVO! SRBIN ŽELI DA BUDE TRENER MANČESTER JUNAJTEDA Nemanja Vidić: Nije fer da kritikujem Murinja kao neko ko u budućnosti želi da se bavi tim poslom!

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Vidić ustalasao javnost na Ostrvu kada je izjavio da bi voleo da okuša u trenerskim vodama.

Fudbal
> 13:32h

Vidić je uoči mančesterskog derbija ocenjivao šanse Junajteda u okršaju sa Sitijem, ali mnoge je iznenadila Vidićeva izjava po završetku meča.

Vidić je, kako su to mnogi na Ostrvu to protumačili, izrazio ambiciju da i sam jednog dana bude trener 'crvenih đavola'.

"Ako Murinjo pobeđuje tada ja kao navijač ne mogu da budem ljut, kako bih ako recimo pobedimo deset mečeva u nizu. Da budem iskren želim da jednog dana i sam budem menadžer, da imam dovoljno znanja da se bavim tim poslom. Tako da nije fer da kritikujem Murinja kao neko ko u budućnosti želi da se bavi tim poslom", rekao je Vidić.

Bez obzira što je Mančester siti pokazao da je daleko iznad ovog tima Mančester junajteda, Vidić smatra da Portugalcu još treba verovati.

"On je menadžer koji je osvojio mnogo trofeja. Možda ovo nije Junajted koji smo navikli da gledamo, ovo je Murinjov Mančester i morate da prihvatite to da je on menadžer koji želi da igra ovakav stil fudbala. To je stil igre koji je imao u Interu, manje više u Čelsiju dok je sa Realom bio otvoreniji", zaključio je bivši kapiten Mančester junajteda.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: