Foto: Pritnscreen

iznenađenje za sve!

NOVI POTRČCI SU ALEKSANDRA SUBOTIĆ I MINA VRBAŠKI: Ovo je mast u propast! Jedan ZADRUGAR je skočio od sreće! A onda je LUNA izabrana za OMILJENU ličnost! (FOTO)

Rijaliti
> 23:54h

Novi vođa, Toma Panić doneo je odluku kojom je još više zakomplikovao ioanko napetu situaciju u rijalitiju.

"Pre izbora sam rekao da će biti smešno, za nekoga tragično, potrčko su Aleksandra Subotić i Mina Vrbaški", rekao je Toma pa je nastao muk.

foto: Printscreen

"A ja neću spavati u izolaciji!", izjavio je David Dragojević, pa skočio od sreće.

Aleksandra je ustala da prokomentariše ovo:

"Dabogda mi otpao jezik. Ovo je mast u propast. Ja nju neću videti nadam se da će se ona truditi da mene ne vidi. Mnoge su se pomirili u izolaciji, ali Aleksandra Subotić neće".

"Što se mene tiče, ja ne vidim razlog što se ona posvađala sa mnom, ali ako ona ne želi da me vidi, ja ću ti ispoštovati", rekla je Mina.

"Ja sam iznenađena. Mi smo postali jako bliski. Toma je jedini muškarac koji me grli u kući. Pomazi me, kupuje mi čokoladicu. Nedostaje mi Nemanja, ali Toma imam osećaj kao da ima neku dužnost d ame čuva. Imam veliku želju da spavam u hotelu, ali naravno postoji razdaljina, ne može da me pipa, d ame grli, biću pored njega, mi smo prijatelji, ali nećemo se pipati. Družićemo se. Hvala ti Tomo, ja sam počastvovana".

foto: Pritnscreen

Kurirr.rs / Foto: Pritnscreen