Foto: Printscreen/Happy

Raskrinkana

ZORICA UCENJIVALA 30 GODINA STARIJEG DEČKA: Nije krila ni da je OŽENJEN, a evo kako mu je PRETILA!

Rijaliti

Učesnica rijalitija priznala da je od oženjenog ljubavnika starijeg od nje čak 30 godina, tražila da joj kupi stan.

foto: Printscreen

Zoricu Radojković načisto je razotkrio poligraf kada je morala da odgovori na pitanja o svom intimnom životu u emisiji "Parograf". Naime, intrigantna učesnica otkrila je da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem, ali i da ga je čak ucenjivala.

- Da, jako sam se loše osećala u jednom trenutku kada sam to priznala i kada sam govorila o tome bez stida i srama - priznala je ona, a onda je usledilo još bombastičnije pitanje: da li je istina da si od oženjenog muškarca tražila da ti kupi stan ili ćeš u protivnom objaviti vaš porno snimak?

- Da. I to sam odgovorila sa "da", zato što je odgovor delimično tačan. Ja nijedan snimak nemam ni sa jednim dečkom, a kamoli sa njim, a razgovor u stanu je bio pokrenut. S obzirom na to da smo na kraju ušli u konflikt i da je on odustao od toga, odustala sam i ja od njega - izjavila je Zorica.

foto: Printscreen/Happy

Poligraf je utvrdio da je istinito da je Zorica ucenjivala tadašnjeg partnera, za koga je kasnije otkrila da je bio 30 godina stariji od nje.

Međutim, učesnica "Parova" je jednom izrekla i laž, i to na konkretno pitanje da li je istina da je uznemiravala ženu tog muškarca sa kojim je bila.

- Ne, ja stvarno njoj ništa ružno nisam rekla, već da mora da vodi računa gde joj je muž. Nisam bila prijatna, ali nisam psovala, nisam vikala. Ponudila mi je 15.000 evra da prekinem vezu sa njenim mužem, a ja je nijednom nisam pozvala - izjavila je ona, ali je poligraf pokazao da je slagala.

Ne zanimaju me sestre

Zorica je u emisiji otkrila i da ne želi da bude u kontaktu sa sestrama po ocu, što je poligraf ocenio kao tačan odgovor. - Da. One nikada nisu pitale za mene. Njima ni prezime ne znam, koje su godište, ne znam im čak ni imena, a ima ih tri. I da hoću i da neću, ne bih znala kako da ih tražim. One mene u svakom slučaju ne zanimaju - istakla je ona.

Kurir.rs /N. M./ Foto: Printscreen