Foto: Starsport©

pao dogovor

BOMBA! ZVEZDA ZAVRŠILA OZBILJNO POJAČANJE! Štoper BATE Borisova stiže na Marakanu!

Kuriru iz Ljutice Bogdana potvrđeno da će iskusni defanzivac prvog dana prelaznog roka potpisati dvoipogodišnji ugovor sa crveno-belima

Fudbal
> 13:46h

Bomba! Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku biće Nemanja Milunović, štoper kojeg su crveno-beli hteli da angažuju i prethodne zime. Kako Kurir saznaje, Nemanja Milunović je potpisao predugovor sa šampionom Srbije i prvog dana prelaznog roka staviće paraf na ugovor od dve ipo godine.

Nemanja Milunović (29) dolazi u Crvenu zvezdu bez obeštećenja, pošto mu ugovor sa beloruskim Bate Borisovom ističe 31. decembra. Prošle zime, Crvena zvezda je Belorusima nudila oko 800.000 evra za visokog i snažnog štopera.

- Završili smo posao - rečeno je Kuriru u Crvenoj zvezdi, čime je navijačima jasno stavljeno do znanja da je klub već sada počeo da se pojačava i pravi temelje za novu sezonu.

Nemanja Milunović imaće godišnju platu u Crvenoj zvezdi oko 400.000 evra, sa bonusima za osvojenu titulu, kup i plasman u jedno od dva evropska takmičenja, Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Dolazaka Nemanje Milunovića mogao bi i da znači da će tokom zime neko od štopera napustiti klub. Kako saznajemo, brojni skauti prate Vujadina Savića i Miloša Degeneka koji su sjajno izgurali plasman u Ligu šampiona.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: