Foto: Marina Lopičić

NASRNUO NA MEDIJE

BIVŠI EMININ MUŽ POBESNEO! Niko MUSTAFU do sad nije video ovako LJUTOG: Ono što sam poželeo mojim LJUBAVNICAMA biće vam i REČENO! (FOTO)

Stars
> 12:20h

Jedan od najpopularnijih turskih pevača Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, u centru je skandala i "rata" sa turskim medijima, zbog plavuše sa kojom se nedavno fotografisao.

Kako su svi turski mediji preneli, Mustafa je nedavno sa sinovima bio u Lonodnu, ali se tada video i sa mladom glumicom i pevačicom Serel Jereli.

"Iz Londona s ljubavlju. Serel i ja posle prijatne večere", napisao je Mustafa u opisu fotografije i izazvao pravu buru u medijima.

Kako je to naišlo na odjek u Turskoj, Mustafa je morao da da i svoj komentar.

"Nisam hteo da pričam, ali kad se vratim u Istanbul, ono što sam pročitao i poželeo mojim ljubavnicama biće vam rečeno!", napisao je Mustafa na svom profilu uz fotografiju magazina koji je objavio priču o njemu i zgodnoj plavuši.

"Pored mene je bilo dvoje dece. Razgovarao sam sa mladom muzičarkom sat vremena. Kakve to veze ima sa mojim privatnim životom?!", pisalo je u nastavku statusa koji je Mustafa objavio.

"Dragi magazin tim, da li mislite da ćete oštetiti 24-godišnji brend Mustafa Sandal? ", pitao ih je Sandal.

Podsetimo, kako su pisali turski mediji, ubrzo posle razvoda Mustafa je uplovio u romansu sa manekenkom Džener Hindistan

Kurir.rs/Blic/Foto Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: