Foto: Dragana Udovičić

IZNENADILA

VANJA SPREMA PRSTEN? SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O VERIDBI: Pevačica uživa u ljubavi, na sutra NE MISLI!

Stars

Snežana Đurišić ne krije koliko uživa u vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, međutim par ne planira da "podigne vezu na viši nivo". Naime, veridba je poslednja stvar o kojoj razmišljaju, dok im je ljubav, kao i poštovanje, na prvom mestu.

"Mi o tome niti razmišljamo, niti je to sfera našeg interesovanja. Mi smo zreli i dovoljno pametni da nam to nije prioritet i da znamo da od toga ne zavisi da li će naša veza biti uspešna", kaže ona, a zatim i otkriva šta spada među njihove prioritete: "Ljubav, poštovanje i razumevanje".

foto: Printscreen

Svaki slobodan trenutak trudi se da provede sa svojim dragim, kao i u odrađivanju kućnih poslova za koje obično nema mnogo vremena.

"Svi znaju šta mi pevači radimo kada imamo slobodno vreme, trudimo se da se odmorimo. Ja sam žena koja radi sve što i druge žene kada su kod kuće, ničeg novog nema. Možda mogu reći da sam opterećenija, utoliko pre što imam i obavezu oko 'Zvezda Granda', ali i da putujem i da nastupam. Sa velikim zadovoljstvom kuvam, volim da se muvam oko šporeta zato što to ne radim svaki dan. Što se zimnice tiče, samo ajvar sam spremila, nemam vremena za ostalo", iskrena je pevačica.

Vanja često ume da joj, kako kaže, olakša posao u kuhinji.

"On ima svoj posao, pomaže onoliko koliko svaki prosečan muškarac pomaže u kući, ali oko šerpe i šporeta ne", kaže ona s osmehom.

foto: Dragan Kadić, Prinrscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić